Na een weekend waarin boter en kaas centraal stonden kon de werf in de Generaal Baron Jacquesstraat opnieuw worden opgestart met fase 2 van de werkzaamheden.

Tussen het kruispunt met het Schoolplein en huisnummer 74 werd de sleuf voor de nutsleidingen gegraven. Alle nutsleidingen werden geplaatst in deze zone. De sleuf werd terug aangevuld en er werd voorlopig herstel geplaatst.

In de zone tussen 68 en 74 werd het voorlopig herstel dikker uitgevoerd om de toegang voor zwaar vrachtverkeer voor de bouwwerf van het appartement t.h.v. nr.57 te blijven garanderen. Er werd eveneens al gestart met de opbraak van de bestrating tussen huisnummers 76 en 86.

Planning voor de week van 23/05/2016
Verdere opbraak van de bestrating tot aan huisnummer 90. Graven van de sleuf tussen 76 en 90. Plaatsen van de nutsleidingen in deze zone. Een doorsteek maken ter hoogte van huisnummers 86 en 81.

Afspraken met de bouwwerf (appartement thv nr.57)
Op maandagmorgen moeten we doorgang verlenen voor de levering van zware prefabelementen. Deze elementen kunnen niet op straat gelost worden. We zullen ervoor zorgen dat de toegang naar de bouwwerf vrij is.

Op het ogenblik dat de doorsteek gemaakt wordt t.h.v.  huisnummer 81 zal er geen doorgang mogelijk zijn voor werfverkeer komende uit de richting van de Ijzerlaan. Eventuele leveringen zullen op dit ogenblik onder begeleiding via de Grote Markt moeten gebeuren.