Vanaf dinsdag 23 oktober start aannemer Seru met werken op de Grote Markt tussen de Kiekenstraat en de Koning Albertstraat. De losgekomen stenen worden hersteld. Dit neemt maximum vier weken in beslag. De aannemer doet er alles aan om dit sneller te laten verlopen. De werken worden bewust nu ingepland met de herfstvakantie en het weekend van 11 november in het vooruitzicht. Dan is het op de weg doorgaans wat kalmer.

 

Hinder en bereikbaarheid

Deze werken brengen onlosmakelijk hinder met zich mee. De Grote Markt zal tijdens de werken volledig afgesloten zijn tussen de Kiekenstraat en de Koning Albertstraat. De kruising met de Generaal Baron Jacquesstraat blijft wel vrij voor verkeer. Het verkeer op de Grote Markt kan enkel op- en afrijden via de De Breyne Peellaertstraat.

De inwoners en handelaars die zich in de werfzone bevinden kunnen hun vuilniszakken deponeren op de hoek Grote Markt/ Koning Albertstraat.

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze werken kun je terecht bij werftoezichter Jeroen Rondelez via 051 79 31 12, 0470 21 19 60 of jeroen.rondelez@diksmuide.be.