Van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 oktober plant Infrabel onderhoudswerken aan de spooroverwegen in de Oostkerkestraat en de Lettenburgstraat. In twee fases zullen de overwegen tijdens de volledige duur van de werken afgesloten worden voor alle verkeer, inclusief voor voetgangers en fietsers. De werken kunnen geluidshinder met zich meebrengen. De aannemer ter plaatse is de firma Verfaillie-Leroy nv uit Zillebeke. Deze voert de werken uit in opdracht van Infrabel.

Oostkerkestraat – van dinsdag 22/10 om 22 uur tot donderdag 24/10 om 6 uur

In deze periode is geen doorgang over de spooroverweg mogelijk, ook niet voor fietsers en voetgangers. Er is een omleiding voorzien langs de Lettenburgstraat en Pervijzestraat in beide richtingen. Bewoners van de Oostkerkestraat kunnen tot aan hun woning (plaatselijk verkeer toegelaten) maar moeten er dus rekening mee houden dat ze misschien moeten omrijden.

Lettenburgstraat – van donderdag 24/10 om 22 uur tot zaterdag 26/10 om 6 uur

Ook hier is geen doorgang over de spooroverweg mogelijk zijn, ook niet voor fietsers en voetgangers. Er is een omleiding voorzien langs de Oostkerkestraat en Pervijzestraat in beide richtingen. Bewoners van de Lettenburgstraat kunnen tot aan hun woning (plaatselijk verkeer toegelaten) maar moeten er dus rekening mee houden dat ze misschien moeten omrijden.