De aannemer voerde de afgelopen weken de rioleringswerken uit aan het kruispunt van de Generaal Baron Jacquesstraat met de Wilgendijk en Schoolplein. De werken werden volgens planning uitgevoerd, maar door de sluiting van de asfaltcentrales (omwille van de vorst) werd geopteerd om het kruispunt voorlopig in beton te verharden. Het verkeer over het kruispunt van de G.B. Jacquesstraat tussen het Schoolplein en de Wilgendijk wordt hierdoor terug mogelijk gemaakt vanaf maandag 30 januari om 12 uur.

 
Vanaf maandag 30 januari om 12 uur wordt dan de Vaartstraat terug afgesloten en start de aanleg van de bovenbouw in de Vaartstraat. De Vaartstraat wordt tegen eind maart volledig afgewerkt , waarna ze terug opengesteld wordt voor alle verkeer.

 

Ondertussen worden de rioleringswerken in de Generaal Baron Jacquesstraat tussen het kruispunt met de Wilgendijk en het kruispunt met de Stovestraat verder uitgevoerd. Vanaf donderdag 2 februari starten de rioleringswerken op het kruispunt van de Generaal Baron Jacquesstraat en de Stovestraat. Vanaf dat moment is de Generaal Baron Jacquesstraat ook niet meer toegankelijk vanuit de Stovestraat. Bovenvermelde data zijn uiteraard onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.