Tussen de Pluimstraat en de Rederijkersstraat is de bovenbouw volledig afgegraven en wordt deze week de riolering geplaatst. De Rederijkersstraat is toegankelijk vanuit de kant van de Esenweg. De bakken in de Vlaslaan werden weggenomen zodat de toegang van de hele wijk via de Graanstraat verloopt. Het rondpunt aan de Pluimstraat blijft volledig toegankelijk.

 

Hinder voor Rederijkersstraat

Vanaf woensdag 11 tot vrijdag 13 oktober zullen de inwoners van de Rederijkersstraat wat meer hinder ondervinden. Door de aansluiting van de riolering in de Rederijkerstraat op de riolering in de Rijkswachtstraat zal er vanaf woensdag 11 t.e.m. vrijdag 13 oktober geen toegang zijn  tot de Rederijkersstraat met de auto tijdens de werkuren (tussen 7.15 en 16.45 uur).

Vanaf maandag 16 oktober is de Rederijkersstraat opnieuw toegankelijk met de auto vanaf de Pluimstraat, zij het in beperkte mate en met de nodige hinder tijdens de werkuren. We kunnen geen vlotte toegankelijkheid garanderen op elk moment van de dag. Buiten de werkuren is de toegang met de auto verzekerd.

Om de werken vlot te laten verlopen vragen wij daarom om je voertuig(en) buiten de werfzone te plaatsen en dit tussen 7.15 en 16.45 uur tijdens de werkdagen.