Er wordt stevig doorgewerkt in de G.B. Jacquesstraat. Aannemer Seru is alvast bezig met de bovenbouw aan het begin van de straat. Aannemer Vanlerberghe is op zijn beurt aangekomen bij het kruispunt met de Stovestraat. Op woensdag 1 februari begint de aannemer aan de opbraak van het kruispunt. Vanaf maandag 6 februari gaat de verharding tot aan de Grote Markt eruit.

 

De weersomstandigheden zijn gunstig dus de werken gaan goed vooruit. De riolering in het gedeelte tussen de Wilgendijk en de Stovestraat is geplaatst. De aannemer gaat vanaf woensdag 1 februari verder met het kruispunt van de Stovestraat. Hierdoor zal de Stovestraat enkel bereikbaar zijn voor plaatselijk verkeer in twee richtingen.

 

Belangrijk

Vanaf 6 februari wordt de rest van de G.B. Jacquesstraat tot aan de Grote Markt opgebroken. Alle wagens moeten maandagmorgen voor 7 uur uit de G.B. Jacquesstraat en de garages verwijderd zijn. Anders bestaat de kans dat de wagen ingesloten zit. Te voet blijven de woningen en winkels bereikbaar. Het voetpad wordt met hekkens afgebakend.

 

Hang een blad met de aansluitingen aan het raam

Om de werken zo snel mogelijk te laten verlopen deelde aannemer Vanlerberghe documenten rond waarop u (indien gekend) de bestaande aansluitingen kan aanduiden (Generaal Baron Jacquesstraat). Dit zorgt er eveneens voor dat schade aan bestaande leidingen gemakkelijker kan vermeden worden. Hang dit document ingevuld aan de binnenzijde van het venster of geef dit af aan de werfleider, Thomas.

 

Contact

Bij vragen of opmerkingen kun je bij Thomas Sabbe terecht via 0497/58.94.06.