Vanaf maandag  20 maart 2017 start in opdracht van de stad Diksmuide de heraanleg van de Beerststraat in Diksmuide. Deze werken zijn mogelijk met subsidies uit het Plattelandsfonds. NV De Vriese uit Koolskamp staat in voor de uitvoering van de werken.

Planning

In de week van 20 maart start NV De Vriese met de voorbereidende werken. De boomvakken worden aangelegd en het wegdek wordt opgebroken. Daarna  vlakt de aannemer de fundering uit met mager beton. Daarboven komen de bewapeningsnetten om het wegdek te beschermen tegen zwaar verkeer zoals tractoren. Van 10 t.e.m. 17 april wordt niet gewerkt door het bouwverlof. Na de paasvakantie worden 2 lagen asfalt gegoten. Vermoedelijke einddatum is 27 april. Deze planning is afhankelijk van goede weersomstandigheden.

 

Bereikbaarheid en omleiding

Gedurende de voorbereidende werken zal plaatselijk verkeer enkel buiten de werkuren toegelaten zijn. Er wordt gewerkt tussen 7.30 en 17.00 uur. Binnen deze uren kunnen ook de garages niet worden aangewend. Uiteraard kunnen hulpdiensten op elk moment door. Tijdens de asfalteringswerken is plaatselijk verkeer voor en na de werkuren niet mogelijk. De vuilniswagen zal tijdens de werken niet door kunnen. U kunt het vuilnis groeperen op de uiteinden van de werfzone. Er is een omleiding voorzien in beide richtingen via de Werkenstraat – Kortewildestraat – Wikkelarestraat – Wijnendalestraat – Beerststraat.

 

Contact

Aannemer: NV De Vriese | T 051 74 82 82 | e-mail: info@nvdevriese.be
Stad: Jeroen Rondelez, werftoezichter | T 051 79 31 12 | e-mail: jeroen.rondelez@diksmuide.be