Op woensdag 24 april plaatst aannemer Seru preventief extra uitzetvoegen in de verharding van de Generaal Baron Jacquesstraat. Zo vermijden we mogelijke schade bij extreem warm weer. De straat wordt hiervoor een volledige dag afgesloten. Voor fietsers en voetgangers blijft de straat wel toegankelijk.

 

Hinder en bereikbaarheid

De Generaal Baron Jacquesstraat wordt tussen 8 en 18 uur afgesloten voor verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Er geldt parkeerverbod. We raden aan om je wagen de avond voor de werken buiten de werfzone te parkeren als je jouw wagen later dan 8 uur ’s ochtends zal gebruiken. Het kruispunt met de Wilgendijk/ het Schoolplein blijft wel vrij. Je kunt daar de Generaal Baron Jacquesstraat kruisen, maar niet oprijden. Na de werken zal de aannemer plaatselijk een aantal parkeerverbodsborden plaatsen voor uitharding van de herstelde zones.

 

Vuilnisophaling

De vuilnisophaling verloopt die dag zoals anders. Je mag het vuilnis dus gewoon plaatsen zoals gebruikelijk.

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze werken kunt u terecht bij werftoezichter Jeroen Rondelez via 051 79 31 12, 0470 21 19 60 of jeroen.rondelez@diksmuide.be.