In de week van 8 oktober wordt de toplaag aangebracht van fase B, en de onderlaag in fase C. De aannemer informeert de inwoners nog over de concrete timing.

Overzicht_fasen_Keiem

Fase D2

Vanaf maandag 15 oktober starten de werken in de Keiemdorpstraat tussen de gemeentelijke basisschool en de kerk. De school is voor gemotoriseerd verkeer dan enkel bereikbaar via de kant van Diksmuide. Voor de bewoners van de onpare kant wordt er een paadje voorzien. In de loop van december zal het pad veranderen van kant.

Voor de schoolkinderen wordt er aan de pare kant een duidelijke voetgangerszone gemaakt van 1,5 meter breed met afgesloten met hekkens. Hier kunnen de kinderen en de fietsers met hun fiets aan de hand veilig langs de werken wandelen.

 

Doorsteken in de Wittepoortstraat en Dodepaardenstraat

Infrax is momenteel bezig met de werken in fase F. Hiervoor moeten er doorverbindingen gemaakt worden ter hoogte van de Wittepoortstraat en de Dodepaardenstraat. Deze week werden de doorsteken van de Dodepaardenstraat gemaakt. Op 4  en 5 oktober vervolgt Infrax ter hoogte van de Wittepoortstraat.

Wittepoortstraat