Door rioleringswerken is de Wijnendalestraat tussen de Hendrik Consciencestraat en de Nieuwstraat vanaf maandag 17 januari afgesloten voor doorgaand verkeer. De vergunning voor deze werkzaamheden loopt tot en met dinsdag 8 februari, maar afhankelijk van de weersomstandigheden kan de straat eventueel terug vroeger open.

Omleiding

Er is een omleiding voorzien via de Hendrik Consciencestraat, Nieuwstraat en Schoolstraat. Om het verkeer zo vlot mogelijk te laten doorstromen, is er tijdens de omleiding langs de kant van de onpare huisnummers in de Nieuwstraat een parkeerverbod.

 

Zwaar verkeer

Voor zwaar verkeer is er een omleiding voorzien via de Houtlandstraat-Koekelarestraat-Lappersfortstraat-Kruiskalsijdestraat-Oostendestraat.

Omleiding werken Wijnendalestraat - zwaar vervoer

Tijdelijk niet-bediende haltes De Lijn

De bussen van De Lijn die de lijnen 53 (Diksmuide-Leke-Leffinge-Oostende en omgekeerd) en 55 (Diksmuide-Leke-Brugge en omgekeerd) bedienen, zullen tijdens de duur van de werkzaamheden de haltes Beerst Dorp en Beerst Spaarbank in het centrum niet aandoen.

Voor lijn 64 (Diksmuide-Koekelare-Torhout-Aatrijke en omgekeerd) blijft het traject hetzelfde en zullen dus alle haltes bediend blijven.