Vanaf volgende week voert de Provincie herstelwerken uit aan de provinciale Groene As ‘De Frontzate’. Het gaat over het deel tussen de Oude Dorpsstraat (Kaaskerke) en de Schoorbakkestraat (Pervijze).

De herstelwerken kaderen binnen de plannen om het provinciaal fietspad op te waarderen. Het fietspad krijgt een nieuwe bovenlaag om meer fietscomfort te garanderen. De werken duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot en met eind november 2016. Een exacte startdatum is nog niet bekend. De provincie communiceert de effectieve startdatum twee dagen voor de werken aanvatten.

Hinder en omleiding

Gedurende de werken zal dit minder goed berijdbaar zijn en na afwerking zal de groene as tijdelijk volledig afgesloten worden voor wandelaars, fietsers en ruiters, zodat de nieuwe verharding tijd krijgt om uit te harden. Er wordt verwacht dat we het fietspad opnieuw kunnen openstellen in december 2016. Een alternatieve route is de N35 en de N302. De provincie plaatst op drie locaties wegomleidingen: IJzertoren, Oude Dorpsstraat en de Schoorbakkestraat.

Wij excuseren ons voor het ongemak die je gedurende deze werken ondervindt.

Meer informatie?
Groendienst Provincie West-Vlaanderen
Koning Leopold III-laan 41
8200 Sint-Andries
050 40 32 29
tom.devisschere@west-vlaanderen.be

 

Bovenbeeld