Vanaf maandag  13 maart 2017 start in opdracht van de stad Diksmuide de heraanleg van de Handzamedijk in Diksmuide. Deze werken zijn mogelijk met subsidies uit het Plattelandsfonds. NV De Vriese uit Koolskamp staat in voor de uitvoering van de werken.

Planning

In de week van 13 maart start NV De Vriese met de voorbereidende werken. Dan wordt het bestaand wegdek uitgefreesd. Op bepaalde plaatsen zoals nabij de driemussenbrug is er een volledige opbraak van de fundering. Daarna  legt de aannemer de bewapeningsnetten aan zodat het wegdek bestand is tegen zwaar verkeer zoals tractoren en wordt de toplaag gegoten. Tot slot wordt de wegberm afgewerkt en worden de sloten geruimd. Vermoedelijke einddatum is 10 april. Deze planning is afhankelijk van goede weersomstandigheden.

 

Bereikbaarheid en omleiding

Gedurende de voorbereidende werken zal plaatselijk verkeer enkel buiten de werkuren toegelaten zijn. Er wordt gewerkt tussen 7.30 en 17.00 uur. Binnen deze uren kunnen ook de garages niet worden aangewend. Uiteraard kunnen hulpdiensten op elk moment door. Tijdens de asfaltering is plaatselijk verkeer na de werkuren niet mogelijk. De vuilniswagen zal tijdens de werken niet door kunnen. U kunt het vuilnis groeperen op de uiteinden van de werfzone. Er zijn twee omleidingen van toepassing: Omleiding 1 :  Oostendestraat – Wijnendalestraat – Beerststraat – Paddestraat. Omleiding 2 : Paddestraat – Beerststraat – Wijnendalestraat – Oostendestraat.

 

Contact

Aannemer: NV De Vriese | T 051 74 82 82 | e-mail: info@nvdevriese.be
Stad: Jeroen Rondelez, werftoezichter | T 051 79 31 12 | e-mail: jeroen.rondelez@diksmuide.be